Monday, January 02, 2012

Alhamdulillah :)

ASSALAMUALAIKUM :)

Heyy Selamat Tahun Baru semua !!
Wow , SaFiKiYa sekarang sudah 16 tahun lah .
HAHA tua dah belaka ek .

Hmm talk about our PMR results , kami bersyukur sangat2 .
Alhamdulillah masing2 dapat keputusan yg memuaskan .
Congratz to Niesa and Dayah for their success .
I mean dia orang straight A tahu .

Then masing2 dpt hadiah dr parents !!
Niesa dpt Samsung Galaxy Tab .
Dayah dpt Samsung Galaxy S II .
Scha dpt Canon EOS 1100D .
Kiena dpt Acer Laptop .

Wow , hebatkan hadiah yg kita org dpt ? HEHE
Bkn nak menunjuk2 tp kita org bersyukur sangat2 .
Lepas ni SPM pulak menunggu kita org kan .
Pls doakan kejayaan kita org selain mengekalkan hubungan .

Ehem2 ..

So cakap pasal tahun baru mesti ad azam baru . 
Betul tk ? Agk2 ap lah azam korang kan .
Semoga apa yg korang azamkan tu tercapai lah ye . InsyaAllah .
Kita org jgk harap begitu . 

Ok , post kali ni just simple .
Hanya nak ucap ..

SELAMAT TAHU BARU 2012 !

Jumpa lg dlm post seterusnya , daaa :)

MAY ALLAH BLESS YOU :)

2 comments:

Sunsoul said...

Assalamualaikum wbt adik2...tahniah dengan keputusan PMR yg cemerlang...tapi ingat ini baru 1 tapak...kamu semua ada byk lagi tapak utk ditempuhi...usaha dgn lebih gigih dan teruskan perjuangan hingga berjaya sejaya-jayanya...jgn fikirkan hadiah yg kamu dpt tapi fikirkan harapan dan perasaan ahli keluarga yg menyokong dr dahulu lagi...adik2 semua kena capai cita2..utk berbakti kpd keluarga...insya allah...amin ya rabbal alamin...

Safikiya :) said...

Thanks atas nasihat. Kami akan cuba yg termampu. InsyaAllah, amiin :D

Post a Comment